Care sunt cele mai bune studiouri de videochat?

Cum faci bani din videochat?
August 4, 2020

Care sunt cele mai bune studiouri de videochat in 2020?

 

Munca online sau remote a devenit una dintre cele mai profitabile moduri de a obtine bani in 2020. Daca cu 20-30 de ani in urma ceea ce conta era sa ai un birou cat mai mare, o vedere cat mai interesanta si toti angajatii in acelasi loc, in 2020 lucrurile s-au schimbat radical.

Meserii online se gasesc pe orice site de joburi din Romania si sa faci bani online a devenit noul trend. 

 

Profitand de o conexiune extrem de buna la internet si de faptul ca avem cele mai frumoase femei din Europa, Romania s-a plasat pe locul 1 in ceea ce priveste numarul de modele si de studiouri de videochat.

Daca ti-a trecut macar o data prin gand sa devii model, cu siguranta ai cautat care sunt cele mai bune studiouri de videochat. Venim in ajutorul tau cu top cele mai bune studiouri de videochat Bucuresti in 2020:

Studio20

Cea mai mare franciza internationala de Videochat se afla pe primul loc in top cele mai bune studiouri de videochat. Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, Studio20 este studio de videochat non nude recunoscut mondial.
Primul si cel mai mare studio Certificat LiveJasmin Gold, Studio20 promite sa ofere tot suportul si promovarea necesare pentru a avea succes pe LiveJasmin, unde iti poti folosi inteligenta si farmecul personal pentru a face bani. Ai 1000$ bonus de angajare, 1000$ venit minim garantat si comision pana la 65%!

 

DoubleD Studio

Faptul ca modelele de videochat pot fi femei de afaceri puternice nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni.
Cele mai bune modele de videochat premiate in cadrul galelor internationale de videochat, Devious Angel si Raquelle Diva si-au deschis propriul lor studio de videochat care in 3 ani de la deschidere a devenit unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti. 
DoubleD e un studio de videochat care lucreaza exclusiv cu site-ul LiveJasmin si se lauda cu modele cu incasari de top, lucrand pe pagini non-nude.

 

Eva Agency

Cel mai bun studio de videochat specializat in lucrul cu Flirt4Free din Bucuresti. Colaboreaza si cu alte situri premium precum Streamate, LiveJasmin, Cams si Firecams, dar are  in echipa cele mai bune modele ale Flirt4Free, precum Eva Sin.

Pe langa training specializat facut in centrul de training Flirt4Free din Praga, Eva Agency le ofera modelelor care-i trec pragul make-up, haine, accesorii, hairstylist, imprumuturi pentru apartamente si operatii estetice. 

 

Mansion 

Mansion este studioul care a revolutionat industria videochatului nu doar prin implicarea intregii echipe – traineri, make-up artisti, asistenti tehnici, suport financiar – ci si prin performantele modelelor dedicate, prin perseverenta de care dau dovada zi de zi. Mansion lucreaza cu  cele mai bune modele de videochat din Bucuresti. Daca esti un model de videochat cu experienta, lucrezi cu site de videochat non nude,  Mansion te asteapta in echipa lor!

Ca in orice domeniu, compania cu care incepi sa colaborezi te poate ajuta sau iti poate cauza neplaceri. De aceea e important feedback-ul direct de la modele de top care au cautat cele mai bune studiouri de videochat si au scris apoi despre ele pe videochatforum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *