Cum faci bani din videochat?
August 4, 2020
beneficii studiouri videochat
Beneficii Studiouri videochat
August 26, 2020

Studiouri de videochat care dau teapa

Studiouri de videochat care dau teapa

 

In momentul de fata, daca arunci o piatra in Bucuresti, lovesti un studio de videochat.


Unul mai legal decat altul, cu oferte de angajare, bonusuri si comisioane atat de mari incat ti se par ireale, studiourile de videochat din Bucuresti se bat in campanii care mai de care mai atractive pentru tinerele curioase sa incerce acest job.

 

Dar evident ca intr-o padure atat de deasa treabuie sa existe si uscaturi. 

Cum iti dai seama de studiouri de videochat care dau teapa in Bucuresti?

 

Care sunt modurile prin care colaborarea cu un studio de videochat tepar poate sa te afecteze pe viitor? 

Cautand sa aflam ce studio videochat legal in Bucuresti, am intrat pe un forum de videochat si am citit comentariile modelelor. 

 

Un prim indiciu e bonus de angajare: Niciun studio de videochat premium nu se va obosi sa iti dea un bonus de angajare, ci din contra, va stabili cu tine care sunt telurile si te va ajuta sa le atingi fara sa iti dea bani de la inceput.

 

Cele mai bune studiouri de videochat se vor bate sa iti dea cel mai bun training pe cand studiouri de videochat care dau teapa te vor pacali cu bonusuri de angajare.

 

Un alt semnal de alarma este atunci cand studioul la care te duci te pune sa lucrezi multi site.
Desigur, sa lucrezi cu 2 sau maxim 3 site-uri are avantajele sale, dar un studio de videochat de increderea va avea un certificat de incredere (certificat Jasmin de exemplu) sau orice alt tip de certificat care sa iti confirme ca nu e unul dintre studiourile de videochat care dau teapa.

 

Al treilea si un mare semnal rosu este atunci cand un studio de videochat promite un comision mai mare de 65% . In comisionul pe care il promit studiourile intra munca trainerilor, departamentul de marketing, pregatirea si atentia  pe care ti-o acorda, locatia si asa mai departe. Un studio de videochat tepar iti va promite comision de 90% din castigurile tale si nu va face nimic pentru a te ajuta sa ajungi in top modele videochat. 

 

Indiferent de tipul de studio pe care il alegi, fie ca e un studio de videochat premium sau studio de videochat freemium, nu uita sa verifici si www.videochatforum.ro  pentru a afla mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *