beneficii studiouri videochat
Beneficii Studiouri videochat
August 26, 2020

Studio 20 te ajuta sa-ti iei casa 

credit pentru locuinta

Studio20 e cunoscut drept unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Romania, asa ca nu e nicio surpriza pentru nimeni ca Studio 20 te ajuta sa-ti iei casa.

Cea mai mare companie de profil din lume – au deschis al 33lea sediu in August 2020 – te ajuta sa iti iei casa prin creditul pentru locuinta / locuinta in rate directe.

Pe langa multiplele beneficii pe care ti le ofera colaborarea cu acest studio videochat, beneficii precum servicii de limuzina, make-up, meditatii la limba engleza, masaj, training si supervizare 24/7, acum si credit pentru locuinta.

“Multe dintre modelele noastre sunt tinere si aleg acest job pentru ca stiu ca pot face banii de care au nevoie pentru o viata frumoasa intr-un timp mai scurt decat daca si-ar lua un oricare alt job.
Cand esti tanar ai nevoie de spatiul tau, de o zona in care sa te simti comfortabil, mai ales acum ca traim aceasta pandemie.
Am urmarit atent telurile pe care si le seteaza modelele noastre si am descoperit ca multe dintre ele viseaza la o casa sau o masina proprie“ , declara Ionut Nicolin, managerul Studio20 Victoriei 

Strategia e destul de simpla; ca sa ai parte de acest beneficiu trebuie sa indeplinesti cateva conditii de baza:

  • Sa colaborezi cu Studio20 de cel putin 3 luni
  • Sa dai dovada de seriozitate si respect
  • Incasarile tale lunare sa depaseasca rata setata si sa fie suficient incat sa traiesti frumos
  • Sa alegi o casa sau un apartament constructie noua

Probabil ca te intrebi “Care-i faza? De ce Studio20 te ajuta sa-ti iei casa? Ce castiga in urma asta?”. Raspunsul e simplu: castiga modele fericite. Cu totii stim ca o persoana fericita si linistita va lucra si mai mult si mai bine decat o persoana stresata.

“Lucrand pentru visul tau si vazand ca se materializeaza, asta e cea mai mare satisfactie pe care poti s-o ai. Eu colaborez cu Studio20 de aproape 2 ani. Initial am cerut un credit pentru masina, dar dupa ce am discutat cu managerul meu, m-a facut sa inteleg logic si simplu de ce ar trebui sa investesc mai degraba intr-un apartament. Pe langa faptul ca acum am casa mea de vis, am parte si de limuzina Studio20 care ma duce si aduce acasa, asa ca am scapat de o cheltuiala.” ne spune Denisa, unul dintre modelele Studio20.

Daca si tu esti ambitioasa si iti doresti sa faci parte din echipa unui studio de top, Studi20 te ajuta sa-ti iei casa si sa devii cea mai buna varianta a ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *